Kumlinge skola

JohannaAuthor Archives

Frittidsgruppen informerar

Folkhälsan informerar om bollklubben

Bollklubben startar på torsdag 10 januari kl 18.30/19.30.

Inkommande vecka v46

På måndag kommer Kent Danielsson till skolan och håller morgonsamling för hela skolan. Då börjar vi också med morgonpromenad första rasten och det gör vi alla dagar fram till självständighetslovet.

Vi kommer också nästa vecka tisdag-fredag att ha hela skolan läser, vilket betyder att hela skolan läser 20 minuter en bestämd lektion.

Till alla föräldrar i åk 7-9

Hej alla!

Vi skall jobba med sommarprat i svenskan. Eftersom vi varit utan internet i skolan har jag nu gett eleverna i läxa att lyssna på ett sommarprat hemma. Ni som lyssnat på något vet att det är både humor och allvar i dem och kan därför uppstå tankar då man lyssnar. Fråga gärna era barn vilket de lyssnat på och diskutera lite hemma att de är ok med det. Vi diskuterar dem i skolan sedan också.

Ps, man får gärna lyssna tillsammans också 🙂

Med hopp om trevliga diskussioner hemma också!

/Johanna

Bollklubb

Bollklubben startar för eleverna redan torsdag 23 augusti i skolan. Åk 1-4 börjar kl 18.30-19.30 och åk 5-9 kl 19.30-20.30. Sebastian fortsätter som ledare. Alla varmt välkomna!

Hälsar Folkhälsan i Kumlinge rf

Tisdag 5 juni

Hej!

Tisdagen 5 juni åk 3-9 har idrott sjätte timmen och åk 7-9 fortsätter sjunde timmen. Vi ska jogga, gå till Marskill-simstranden, väskor skjutsas. Ta simkläder om du vill simma. Åk 3-6 hämtas med taxin från simstranden kl 14.30, högstadiet timme senare. Om du har cyklat till stranden, måste du cykla tillbaka… Ta vattenflaska med. Mellanmålet får vi med oss från skolan.

Hälsningar Kaisa

Utfärd måndagen den 28 maj åk 3-6

Hej alla!

Måndagen den 28 maj åker vi till Sund på naturskola med Linda Valve. Vi åker med Knipan 8.05/8.25.

Vi åker buss och stiger av i Sund där vi har naturskola i ett kärr. Där äter vi vår medhavda lunch.

Efter naturskolan provar vi spela golf vid Kastelholm och därefter äter vi mat vid Smakbyn innan vi tar bussen ner till Hummelvik.

Hemfärd med Alfågeln 18.15.

Vi gör som vi brukar, alla tar sig ner till färjorna själva och om man behöver skjuts kontaktar man taxin.

Tag med

Lunch att äta ute, stadigt att man klarar sig till 16.00.

Vattenflaska

Kläder efter väder, kolla vädret på söndagen!

Gummistövlar men ta med skor eftersom vi golfar.

Packa allt i ryggsäck!

Hälsningar Mathilda och Johanna