Kumlinge skola

Elins penal

Jag har gjort en penal. Jag började med att mäta och rita ett mönster, sen nålade jag fast tyget i mönstret och klippte ut tyget. Sen sicksackade jag runt tygbitarna och nålade fast dragkeden och sydde fast den .San strök jag den och nålade och sydde jag fast dragkedjan

sen gjorde jag samma sak i gen. Sen nålade jag ihop tygbitarna och tråcklade ihop dom sen sydde jag på maskin.

Till slut klippte jag bort lösa trådar och vände den. Jag gjorde den av tyg och dragkedja. Jag tycker dan blev bra och jag tycker att de var ganska lett.

Jag lärde mej att sy fast dragkedja och att sy riktigt rakt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.